annonce fra boligmagasinet

Varme flyverdragter til dit barn eller baby skaber godt humør

Det er i de kolde vintermåneder vigtigt at holde dine børn varme og tørre, så de får nogle gode udendørsoplevelser. Når frosten kommer og sneen begynder at falde, er legemulighederne udenfor uendeligt store for de fleste børn. Sneengler skal laves og snemænd skal bygges. Dette kan være en kold fornøjelse, men ikke med en robust flyverdragt til børn, der er designet til at holde kulden ude.

Et varmt barn er et glad barn

De fleste flyverdragter kommer i mange forskellige farver, så alle børn har muligheden for at vælge lige netop deres ynglings farve, ligesom forældre også kan vælge, hvilke farver og mønstre deres babyers flyverdragter skal have. At vælge den rigtige farve er for nogle børn meget vigtigt, men som forældre er der også nogle andre kvaliteter, som flyverdragterne skal kunne opfylde, så de kan sikre sig, at deres børn og babyer kan holde varmen.

Stort set alle flyverdragter er derfor udstyret med et indvendigt fleece letvægtsfor, samt vindfang i ærmerne og velcro ved håndleddene som kan strammes ind, så der ikke kommer kold luft ind. Desuden har flyverdragter ofte også en elastik i ryggen, så pasformen bliver bedre samt gummistropper ved fødderne som udover kulde også holder snavs og vand ude. I flyverdragterne til babyer er der også futter og luffer, så babyerne kan holde varmen, blandt andet når de ligger i barnevognen.

Flyverdragter til aktive børn

En flyverdragt er især vigtig, hvis dit barn elsker at være aktiv udenfor. I årets kolde måneder er der ofte store udbrud af sygdom, men ved at iklæde dit barn en flyverdragt kan du mindske risikoen for, at dit barn eller baby bliver forkølet eller får ondt i halsen.

Hvis dit barn synes, det er sjovt at bygge huler af grene, lave mudderkager eller tegne med kridt på asfalten, kan det også være en fordel at investere i en mere solid flyverdragt, der er ekstra slidstærk. Mange flyverdragter til børn og babyer er således også vand og vindtætte samt lavet af robuste materialer, som kan holde til selv de vildeste lege på legepladsen eller i skolegården.