annonce fra boligmagasinet

Vælg et renere alternativ til din forretning med glasflasker

I dag er der kommet meget fokus på miljøvenlige alternativer. Det gælder bestemt også inden for energi, og her har du som erhvervsdrivende en stor mulighed for at blive mere bæredygtig. Samtidig kan din virksomhed opnå store besparelser, hvis du skifter over til gas. At skifte over til at bruge glasflasker er nemt, da du som erhvervskunde har mulighed for at få lavet en erhvervsaftale.

Hvilke brancher kan få glæde af at bruge gasflasker

Rigtig mange virksomheder kan få glæde af at skifte over til gasflasker. Det er både et renere og mere miljøvenligt alternativ til andre energikilder og brændstoffer som for eksempel olie. Det gælder især, hvis du vælger at skifte over til LPG eller BioLPG. Hvor almindeligt LPG er bliver fremstillet fra råolie i undergrunden i Nordsøen, bliver BioLPG fremstillet af en 100 % bæredygtig biomasse fra blandt andet madaffald og vegetabilske olier. Begge typer gas har derfor en meget ren forbrænding og et meget lavere CO2-udslip. I tilfældet med BioLPG er CO2-udslippet faktisk reduceret med 100 %.

Der er derfor gode fordele at hente ved at skifte over til at bruge gasflasker i din virksomhed. Du kan få glæde af denne løsning i mange brancher. For eksempel:

  • Landbrug
  • Detailhandel
  • Industri
  • Restaurant
  • Hotel
  • Håndværk
  • Lager

Køb gasflasker, hvis du gerne vil gøre din virksomhed mere grøn.

Har du et stort gasforbrug?

Hvis din virksomhed har et stort gasforbrug, kan det desuden være en god ide at kigge nærmere på gastanke i stedet for på en gasflaske. Med en tank vil du sjældent løbe tør for gas, hvis dit forbrug er højt. Du skal derfor ikke bekymre dig om at hente eller få leveret nye gasflaske hele tiden. Alt efter din virksomheds forbrug, kan gastankene fås i forskellige størrelser. Derudover kan de også graves ned eller stå på jorden. Hvilken løsning, du bør vælge, kommer an på dig, hvad der er muligt, og hvad du kan få tilladelse til. Uanset hvad er en gastank en mulighed, der er værd at overveje nærmere, hvis dit forbrug er højt.