annonce fra boligmagasinet

Udendørs leg og motion med et gyngestativ

gyngestativ

På de fleste legepladser og i de fleste institutioner er der i dag gyngestativer. Alle børn synes det er sjovt at lære at gynge, og det er med til at hjælpe dit barn med styrke sin balance, koordinering samt styrke, samtidig med at de nyder det. Ude-leg er en online webbutik, som forhandler redskaber og legetøj, som er målrettet til udendørs leg. Fokuspunkterne er udvikling, motion og glæden ved at lege udendørs. De tilbyder et stort og bredt udvalg, så mangler du eksempelvis et gyngestativ i træ eller metal, så finder du det hos dem. Der er både de klassiske og simple gyngestativer med en enkelt gynge, to gynger eller det mere avancerede gyngestativ med dobbelt gynge eller klatretårne med inkorporeret rutsjebane. De fleste vælger et gyngestativ med to gynger, så børnene kan have hver deres gynge, om det er søskende eller venner. Den dobbelte gynge, eller redegynge, er også et hit hos alle børn, hvor de har mulighed for at sidde overfor hinanden og samarbejde om at få den til at gynge. Dette sker typisk i grin og latter, og bliver nydt i fulde drag. Denne gynge kan ligeledes bruges hvor børnene ligger ned, og kigger op i himlen og slapper af, mens du som forælder gynger dem blidt. Uanset hvad der passer ind i din have, eller hvilken der matcher dine børns behov, så finder du det hos Ude-leg. Med et gyngestativ er du helt sikker på, at du får et legeredskab, det vil blive nydt med stor glæde i mange år i fremtiden. 

De tilbyder blandt andet sikre gynger til de helt små, som vokser med dit barn. Den kan altså udbygges fra at være en babygynge til en almindelige gynge, blot ved at udskifte babysædet til et juniorsæde. Med en babygynge, kan du glæde dit barn, uden at være nervøs for, om dit barn holder ordentligt fast. Disse findes både i træ og metal, så du kan vælge ud fra dine præferencer. 

Et gyngestativ er en god gave til alle børn, og hjælper med deres udvikling. Den vil bringe en masse glæde og timers leg i fremtiden. Gyngestativet er sammen med sandkassen og legehuset det mest populære legeredskab i haven. Her kan dine børn få sus i maven, og er til stor glæde for både dine børn og dig. 

Alle gyngestativerne er i god kvalitet, og de har hver deres fordele afhængig af, om du vælger et gyngestativ i træ eller i metal. Fordelene ved et gyngestativ i træ er, at det oftest er mere robust, hvor fordelene ved et gyngestativ i metal er, at de ikke kræver den store vedligeholdelse. Ønsker du på et tidspunkt at udvide dit gyngestativ, så tilbyder Ude-leg også klatrevægge eller legetårne med rutsjebane, som du kan sætte på stativet. Derudover findes de i forskellige prisklasser, så du kan vælge den, der passer til dit budget, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. De tilbydes fra velkendte producenter, som er kendt for gode legeredskaber, herunder Exit, Hedstrom og Hörby. Trægyngerne som tilbydes er trykimprægneret, og er både CE og TUV godkendt, hvilket er for børnenes sikkerhed og velfærd. Gyngestativer er altså et sikkert hit i haven hos børn og børnebørn, hvor de kan få noget motion og samtidig styrke deres motorik.