annonce fra boligmagasinet

Trommer er populære som aldrig før

Bongotromme

Musik er noget som alle kan relatere til, og derfor har et eller andet forhold til. De fleste drenge og piger har på et eller andet tidspunkt i deres liv spillet på et instrument. Om det så har været en enkelt gang i folkeskoleundervisningen, eller decideret gået til det. Dog kan det være meget forskelligt fra person til person, hvilket instrument der bliver foretrukket. Der er klart nogle instrumenter som er mere populære end andre. En af de instrumenter som aldrig går af mode, og altid vil være eftertragtet, er trommen. 

Vi har alle sammen haft et crush på en trommeslager. Enten fordi han var hot eller fordi han var cool. Der er ingen tvivl om at det kan noget, at være god trommeslager, hvorfor det også den dag i dag er et eftertragtet instrument. Selvom det at spille på et musikinstrument har hård konkurrence med mange andre fritidsaktiviteter her i 2020, så har det fortsat sin berettigelse. Faktisk vil jeg våge at påstå, at en tromme er mere populære nu, end det har været i mange år. Dog er en lille udfordring, at det kan være svært at komme i gang med. Hvis ikke du har en stor viden omkring instrumenter eller trommer specifikt, hvordan ved du så hvilke du skal investere i? Det vil jeg forsøge at hjælpe dig med. 

Bongotrommer kan være en god start 

Ud over at det kræver en stor viden omkring trommer, hvis du skal købe, så er der også en anden mulig udfordring. Det at skulle købe et nyt trommesæt kan være en relativ dyr fornøjelse. Heldigvis findes der andre alternativer, eksempelvis bongotrommer. Selvfølgelig kan du ikke sammenligne bongotrommer med et helt trommesæt. Men hvis du er helt ny i trommeverdenen så kan en bongotromme være et rigtig godt startsted. Grunden til at bongotrommer er et oplagt valg som din første tromme er, at det er i en helt anden prisklasse end sættene. Til gengæld giver de ikke samme lyd, som en standard tromme. Det skal du selvfølgelig være opmærksom på. 

Selvom du ikke får den samme lyd, så kan du bruge bongotrommen til at få teknikken ind under huden. Noget du ikke må glemme er, at det er et instrument som er nemt at gå til, men utroligt svært at mestre. Det kan tage manges års træning at blive rigtig god. Det er netop her bongotrommen kommer ind i billedet. Du kan nemlig komme utroligt langt ved at træne din teknik på bongoen. Hvis du aldrig har spillet før og du gerne vil i gang, så er mit råd til dig at starte stille og roligt, med en lidt billigere løsning. Selvom det er en billigere løsning og de har en anden lyd, end hvis du køber et helt trommesæt, så handler det om at få teknikken ind under huden.Når det så er sagt, så findes der også forskellige slags bongotrommer. Som udgangspunkt er der ikke den helt store forskel på disse. Selvom der kan være noget kvalitetsforskel, så er det en tromme når alt kommer til alt.