annonce fra boligmagasinet

Tre ting et snedkerværksted kan lave for dig

snedkerværksted

Med møbler fremstillet af et professionelt snedkerværksted får du et smukkere og mere moderne hjem. Dygtige snedkere kan skræddersy dit boliginventar, så det passer perfekt til boligens tid og ånd. Du vil blive efterladt med en følelse af at møblerne altid har været i huset. Her er tre ting, som du bør få lavet af et snedkeri. 

Indbygget skab efter mål

Et indbygget skab efter mål er både moderne, smart og smukt. Indbyggede møbler laves så de passer perfekt ind i dit hjem. Samtidig udnyttes pladsen optimalt. Hvis du får designet dit garderobeskab kan du også selv vælge om der skal være mange bøjlestænger til kjoler og frakker eller om du foretrækker mange skuffer. Garderobeskabet vil således opfylde dine behov perfekt. Hos snedkerværkstedet Klassiq har de især specialiseret sig i skræddersyede garderobeskabe – kontakt værkstedet og bestil dit nye indbygget skab efter mål

Radiatorskjulere

Det virker måske lidt underligt at få et snedkeri til at lave en radiatorskjuler, men en radiator kan være et forholdsvist dominerende element i et lokale, der ikke ligefrem er flot at se på. I samarbejde med et snedkerværksted kan du få fremstillet en radiatorskjuler, der både er smuk og praktisk. Du kan for eksempel få designet en, som man kan placere ting ovenpå, så du har ekstra bordplads til blandt andet blomster. Dette vil uden tvivl transformere atmosfæren i lokalet. 

Snedkerkøkken

Køkkenet er et af de lokaler i huset, hvor vi tilbringer mest tid – især hvis spisebordet også står i køkkenet. Derfor er det også det hele værd, at få skræddersyet et snedkerkøkken, så du får et køkken, som du vil elske at opholde dig i. Snedkere sørger selvfølgelig for at designe et køkken for æstetik og funktion går hånd i hånd. Et snedkerkøkken er især en god idé, hvis du har dit køkken er meget småt eller lokalet har en lidt atypisk form. Professionelle snedkere vil kunne udnytte sig bedst muligt af pladsen, uanset hvilken form lokalet har.