annonce fra boligmagasinet

Stort udvalg af Cargo bukser til herre

cargobukser til mænd

I dag i Danmark findes der utallige tøjstile. Du har mere end nogensinde før mulighed for at klæde dig i lige præcis det tøj, du finder mest interessant og behageligt at gå i. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kunne være fedt at have på. Derfor skal du også bare kaste dig ud i de mange muligheder og finde lige præcis den stil, der passer allerbedst til dig. Det er lige meget, om du går efter et mere klassisk look, eller om du helst vil klæde dig meget behageligt og mere sporty. Hvis du er på udkig efter et mere sporty og udendørs look, bør du overveje at kigge nærmere på Cargo bukser til herre.

Cargo bukser til herre – få streetwear stilen

Cargo bukser mænder først og fremmest kendetegnet ved sit militære look og er også kendt under navnene:

  • Army bukser
  • Camouflage bukser

Det var den form for bukser, de amerikanske soldater blandt andet brugte i Vietnam-krigen. Samtidig er de også kendt for at have store lommer bag på bukserne og ned langs benenes sider, at være fremstillet i et utroligt robust materiale og for at have et baggy fit. Bukserne er dermed lavet, så de er behagelige at gå i, men de er samtidig også meget slidstærke. På grund af det især baggy fit passer bukserne godt ind i streetwear stilen. Hvis du derfor er på udkig efter nye sporty bukser til din garderobe, bør du overveje et par Cargo bukser til herre.

Hvem kan bruge Cargo bukser?

Cargo bukser fås i mange forskellige farver og stile. Du kan blandt andet få bukserne i de populære farver:

  • Army green
  • Sort
  • Orange
  • Digital grey eller digital desert
  • Camouflage farver

Der er dermed rig mulighed for at finde et par, du vil synes om. Bukserne er med deres slidstærke materiale og store lommer velegnede til brug til sport, eller hvis du er meget udenfor. Bukserne er derudover også begyndt at blive populære hos kvinder. Det er dermed ikke kun mænd, der synes om dem længere.