annonce fra boligmagasinet

Sådan planlægger du dyretransport

flyfrag af dyr

Dyretransport tilbydes i mange forskellige situationer. Nogle folk skal have transporteret deres kæledyr over atlanten i forbindelse med en flytning. Andre skal have transporteret en hest, på grund af deres deltagelse i en international konkurrence. Uanset hvad din grund er, så kan dyretransport være forbundet med stor bekymring for dyret, der transporteres. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du kan planlægge en sikker dyretransport. 

Det danske fragtfirmaet N. A. Nissen har netop specialiseret sig i dyretransport. Kontakt N. A. Nissen og få råd og vejledning til sikker dyretransport.  

Vælg et fragtfirma som du har tillid til

Der findes mange forskellige fragfirmaer, der tilbyder transport af levende dyr. Sørg for at du vælger en, som du har tillid til. De skal transporteret dit kæreste eje: Dit kæledyr. Derfor er det ikke i denne situation, at du skal tænke, at det billigste er det bedste. 

Flyfragt er den bedste transport for dyr

For dyr er flyfragt uden tvivl den bedste løsning. Sammenlignet med søfragt og bilfragt, så er flyfragt ofte som den dyreste løsning, og den der er dårligt for miljøet. Det er dog også den hurtigste løsning. Det er netop hastigheden, der gør, at dette er det idéelle valg til dyretransport. Oplevelsen af at blive transporteret fra A til B kan godt virke skræmmende for dyr, fordi de ikke forstår situationen. Derfor er det vigtigste, at de kommer frem så hurtigt som muligt. Med flyfragt vil dyret være i trygge rammer og komme hurtigt frem. 

Under transporten vil flyets kaptajn være opmærksom på at der er levende dyr ombord på flyet. Derfor sørger han eller hun for at temperaturen og trykket i lastrummet er det samme, som det er for passagererne. Hvis dyret skal overnatte i en transitlufthavn, så vil personalet sørge for at dyret får vand og mad samt at kassen bliver rengjort. Særlige transportkasser anvendes, der er godkendt til levende dyr. 

Hvad skal du gøre?  

Når et levende dyr skal fragtes, så skal fragtfirmaet ofte have noget info om dit dyr, herunder: 

  • Størrelsen
  • Racen 
  • Alderen
  • Vægten

Mange lande kræver ofte at dit dyr skal vaccineres inden, du får lov til at transportere det. Dette vil dit fragtfirma informere dig om.