annonce fra boligmagasinet

Restaurant Rambla placeret i et attraktivt område

Selskab restaurant

Restaurant Timo & Co består af fire restauranter, der alle er placeret i attraktive områder i København og på Bornholm. Rambla Bar og Grill, som er en af de fire restauranter, er beliggende på Amager – nærmere betegnet i området Ørestad. Ørestad er i konstant rivende udvikling, hvilket det har været i de seneste år, og byder på mange muligheder. Rambla Bar & Grill er en udsøgt restaurant nær Royal Arena, grønne områder, Bella Centeret og Fields. Derudover er der gode parkeringsmuligheder samt metro- og togstationer i nærheden, hvilket blot kræver få minutters gang fra denne skønne restaurant i Ørestad. Her er der med andre ord ingen begrænsninger. 

Menuen på restaurant Timos nær Royal Arena er bred, og der er derfor noget til enhver smag – dette gælder både vegetarer, veganere og dem som ikke er. Her har du altså mulighed for at nyde et godt måltid i hyggelige omgivelser, hvor du har muligheden for at få en uprætentiøs og social spiseoplevelse, hvor der er plads til alle. Her kan du både vælge mellem de mange retter på menukortet eller bestille en masse retter og snacks, som I som selskab deler imellem jer – dette plejer at være et foretrukken valg hos de fleste. Denne restaurant nær Royal Arena tilbyder desuden månedens ret, som på nuværende tidspunkt er pasta med svampe samt trøffel på to forskellige måder – trøffelsmør og friskhøvlet sort trøffel. Månedens ret er altså lækker og noget udover det sædvanlige – den er i den grad værd at prøve, når du besøger spisestedet. Rambla Bar & Grill restaurant i Ørestad er både oplagt til dig, der bor i nærheden, eller dig som skal nyde nogle af de skønne muligheder i nærheden, om det er et besøg i Fields, Bella Centeret, Royal Arena eller en forårs- eller sommerdag i Amager Fælled. 

Slå to fluer med ét smæk – eller besøg ved lyst 

Med restaurantens gode placering i et attraktivt område på Amager, kan du blandt andet nyde god mad kombineret med shopping i Fields, som er Danmarks største shopping center. Her kan du inden eller efter de mange timers shopping få stillet sulten og slukket tørsten. Med denne skønne restaurant nær Royal Arena, kan du desuden kombinere god mad med eksempelvis koncerter i Københavns nyeste indendørs multiarena. I Royal Arena afholdes der årligt hundredvis koncerter og forskellige sportsbegivenheder, hvor der senest blev afholdt VM i håndbold. Der står fortsat håndbold på programmet, hvor det i denne omgang handler om at kvalificere sig til EM. Desuden afholder Elton John i maj måned en udsolgt koncert i arenaen. Disse mange begivenheder i området betyder blandt andet, at Rambla Bar & Grill restaurant nær Royal Arena bliver godt besøgt hele året.

Så ønsker du at finde din nye fortrukne restaurant på Amager i området omkring Ørestad, som tilbyder god behandling fra tjenere samt god mad, så er Timo & Cos restaurant Rambla Bar & Grill et oplagt valg. Her har du muligheden for at kombinere besøget på en skøn restaurant i nærheden af Royal Arena og dets mange årlige begivenheder samt mange andre gode muligheder.