annonce fra boligmagasinet

Pift børneværelset op med flotte plakater

Mangler du noget at hænge på væggene på børneværelset? Så kan det være en fordel med plakater, da de bidrager med liv, eventyrlighed, inspiration og udvikling til barnet. Det er samtidigt noget, der kan få børneværelset til at fremstå endnu flottere som helhed. Der findes et væld af forskellige plakater på markedet, og det er vigtigt at finde netop den plakat eller de plakater, der passer bedst til børneværelset. Dette gøres ved at have styr på:

  • Motiv
  • Farve

Er dette afstemt, er du langt på vejen til at finde en ny plakat til børneværelset.

Hvilken plakat vil passe godt ind på et børneværelse?

Når du skal finde en plakat til et børneværelse, kan det ofte være, at motivet betyder en hel del for det barn, der bor på værelset. Her kan det være, at det skal fange interesse, give inspiration eller lignende. En fordel kan eksempelvis være at vælge en plakat nogenlunde passende til barnets hobbyer og interesser eller en større oplevelse, barnet måske har haft.

Det er eksempelvis muligt at få en plakat af det karakteristiske tårn ved zoologisk have på Frederiksberg, ballongyngerne fra Tivoli eller lignende, hvilket alt sammen er noget, barnet kan have en god relation til. Det kan også være i form af en båd, cykel eller lignende – mulighederne er mange for både drenge og piger.

Hav øje for farvespil ved valg af plakat

Ved valg af børneplakater er det også vigtigt at have øje for farvespillet mellem plakaten og bagvæggen. For mange børn spiller farven nemlig en stor rolle, hvorfor det er vigtigt at få afstemt. Det er på barnets værelse, plakaten skal være, hvorfor det også er vigtigt, at barnet synes om farvespillet. Det skaber tilmed en langt bedre harmoni i hele indretningen, såfremt der er god afstemning mellem farverne på plakaten samt bagvæggen. Farven er også noget, der kan afstemmes med andre møbler, billeder eller lignende for at fuldende det endelige udseende endnu bedre. Ved at følge foregående link finder du et stort udvalg, hvor du kan gå på jagt efter de rette plakater sammen med dit barn/dine børn.