annonce fra boligmagasinet

Osteopati i København

Kvinde får massage

At finde osteopati på Frederiksberg og København kan være nemt, men at finde den rette er sværere. Det vrimler med osteopati og fysioterapi klinikker i København. Osteopati er blevet en populær og eftertragtet behandling af danskerne, når det kommer til fysiske skader. I og med populariteten af denne behandlingsform er steget, betyder det også, at kravene fra den tilskadekomne kunde er steget. Fysiske skader er blevet mere normale i Danmark, eftersom flere er begyndt at motionere og dyrke sportsgrene, hvilket desværre resultere i flere skader, som kræver behandling.

Hvad er osteopati?

Osteopati er en undersøgelse og behandling af kroppen, hvor osteopaten sætter sig grundigt ind i den enkelte kundes behov og skadeshistorik, hvor osteopaten efterfølgende behandler kroppens led og muskler ved hjælp af grundige teknikker så som OMT, muskelenergi og strækteknikker. Selve behandling bliver udført af hænderne. Udover den fysiske behandling så vil osteopaten også komme med rådgivning og anbefalinger, som kunne omhandle specifikke motionsøvelser, kosttilskud og eventuelt også supplerende behandling, for at skabe den største og bedste effekt af behandlingen. Formålet med osteopati er kort sagt optimere kroppens forskellige funktioner, og fjerne diverse skader.

Hvem er Månsson Osteopati?

Månsson Osteopati er en klinik på Frederiksberg som tilbyder osteopati og fysioterapi. Månsson Osteopati’s team består af 5 behandler, som hver især har en relevant uddannelse, hvilket giver dem redskaberne,  samt kompetencerne, til at give kunden den bedst mulige behandling, både under og efter. Månsson Osteopati og deres team har en fælles filosofi, som lyder på, at intet problem er for stort eller for småt, og er villige til at gå den ekstra mil, for at give deres kunder langvarig kropsglæde.Med en placering i centrum på Frederiksberg er der rig med mulighed, for at komme derhen. Udover at have en fair behandlingspris, så er det også muligt at få tilskud gennem Danmark eller diverse andre sundheds forsikringsfirmaer. Inde på deres hjemmeside kan man læse nærmere omkring deres forskellige former for behandlinger, priser, kosttilskud og kontakt information. Hvis man er i tvivl om, hvilken behandling der ville være mest effektive for en selv, så er der mulighed for telefonisk konsultation.