annonce fra boligmagasinet

Oplev Københavns bedste brunch i skønne selskabslokaler

Selskabslokale

I hovedstaden er der mange muligheder for at spise alt fra morgenmad og brunch til aftensmad og snacks. Der er et utal af udbydere, hvilket gør det ekstra svært at finde netop det sted, som lever op til forventningerne, både hvad angår mad, placering og service – men bare rolig, med denne guide bliver du introduceret for muligheden for at holde brunch selskab i København. Du finder nemlig her en uovertruffen brunch, som du kan nyde i flotte selskabslokaler hos Cassiopeia. Cassiopeia stiller sine lokaler til rådighed til enhver anledning og selskab i København, hvad end det angår fødselsdag eller bryllup eller barnedåb brunch i København. Cassiopeia er vant til at udleje til selskaber i København, og er derfor et oplagt valg til dig, der ønsker muligheden.

Nyd selskabet og maden i flotte omgivelser midt i København 

Cassiopeia er åben og tilgængelig for dig, der ønsker at hoste et brunch selskab i København. Restauranten ligger trukket væk fra byens os og larm på Gammel Kongevej, og har desuden en af Københavns mest populære udsigter. I selskabslokalerne kan du nyde dit selskab, den gode brunch og Søerne som ligger i forlængelse af lokalerne. Her finder du en perle og oase midt i Københavns centrum. Cassiopeia er vant til at invitere selskaber i København indenfor i de flotte lokaler, som er tilbagetrukket fra vejen, og er derfor i særdeleshed vant til håndteringen af at arrangere dette. Her kan du opleve et nordisk køkken, som tager udgangspunkt og inspiration i solen og søen. Her oplever du kokke, som elsker at glæde sine gæster, og som tilpasser retterne og menuerne ud fra særlige krav, som allergikere, veganere og vegetarer blandt andet kan have. Du oplever her desuden en service fra tjenerne, som ikke er en selvfølge i København. Inviter dem du holder af og host din guldklumps barnedåb brunch i København. 

Afhold din guldklumps barnedåb hos Cassiopeia 

Restaurant Cassiopeia åbner dørene for alle former for events og selskaber i København, og kan udover skønne lokaler og mad tilbyde underholdning og musik, hvis det er ønske fra din side.

Selvom det ikke er alle, der vælger at prioritere at afholde en barnedåb, så er det dog fortsat langt størstedelen. Nogle fravælger det af økonomiske årsager, hvor andre fravælger det af religiøse eller andre private årsager. Dem der ønsker at afholde en barnedåb i selskabslokaler i København, skal dog fortsat have muligheden for at afholde en fest for venner og familie, hvor der ikke mangler noget. Er det tilfældet hos dig, så tag et kig på mulighederne for at leje de skønne selskabslokaler hos Cassiopeia. At bo i Københavnsområdet betyder nogle gange, at der ikke er uanede af plads i boligen, og derfor er det oplagt at rykke festen andetsteds, men hvor der forsat ikke er indgået nogle kompromisser. Det kan samtidig være en stor mundfuld at afholde en større begivenhed, når du går med en lille guldklump på armen, som ønsker at få opmærksomhed i størstedelen af døgnets 24 timer. 

Ønsker du at afholde den første rigtige fest for din guldklump omgivet af gode venner og familie, så afhold barnedåb brunch i København i de skønne selskabslokaler hos Cassiopeia. Her bliver du tilbudt Københavns bedste brunch og service, så du og dine gæster får en fantastisk dag, hvor der ikke er indgået nogle kompromisser.