annonce fra boligmagasinet

Lej fadølsanlæg til festlige stunder i København

For mange er der intet mere afslappende og festligt end en kold fadøl med et perfekt lag skum på toppen. Skal du holde en fest i hovedstadsområdet, kan du til en god pris få leveret og installeret et fadølsanlæg, så der er kolde, skummende øl til hele aftenen. Platan Øl fra Frederiksberg er en af de producenter, der hurtigt og effektivt kan service dig med fadølsanlæg og fustager i København. Fremfor at levere de øl, du altid drikker til øvrige arrangementer, vil de give din fest et unikt tvist med lækker tjekkisk øl fra Platan bryggeriet i Sydböhmen. Samtidig leveres deres øl i fustager på 30 liter, hvor den gængse størrelse er 25 liter. Så der er altså ingen risiko for at dine gæster går tørstige hjem.

Slip for al besværet

Med et fadølsanlæg bliver det en leg at holde styr på drikkelsen til din fest. Et element i planlægningen, der ellers godt kan give logistiske udfordringer i form af trailerleje, indsamling af pant osv. Nu er processen pludselig helt simpel:

  • Lej billig fadølsanlæg
  • Lad øllet flyde
  • Slap af dagen derpå, mens anlæg og fustage bliver afhentet

Sådan serverer du en god fadøl

Det absolut sjoveste ved leje af fadølsanlæg er, at du nu selv kan være bartender. Der er noget yderst tilfredsstillende ved at skænke øl selv, og med nogle få simple tips kan du hurtigt blive lige så god som de professionelle.

  • Hold glasset op til hanen i en 45 graders vinkel
  • Åbn hanen hurtigt og fuldt ud og lad øllet ramme midten af glasset
  • Når 2/3 af glasset er fyldt, bør du rejse glasset. Der skulle nu gerne være én til halvanden centimer skum.

At være bartender er et hårdt arbejde. Men at stå bag fadølsanlægget til en privatfest er nærmest som en leg. Det skulle ikke undre, hvis der kommer lige så meget rift om at stå bag baren, som om selve de våde varer. Lej fadølsanlæg til din fest i København, og du slipper for, at dit arrangement bliver lige så kedeligt som en lunken dåseøl fra supermarkedet.