annonce fra boligmagasinet

Lease en af de ikoniske Ferrari modeller

Der er et bilmærke, som alle kender til. Det er et bilmærke, som har haft en lang og succesfuld historie gennem årenes løb. Det er et bilmærke, der på trods af ændringer i forbrugeradfærd, fortsat sælger og sælger ganske enkelt på grund af, at bilmærket er den eneste bilproducent, der kan dét, som de kan. Brandet er blevet kåret til verdens mest anerkendte og genkendelige brand, og det er der gode grunde til. Bilmærket er selvfølgelig Ferrari, som er skabt af Enzo Ferrari i 1939. 

Enzo Ferrari var i 1920’erne og 1930’erne en medarbejder hos Alfa Romeos racerkører hold, men han ville i højere grad prøve lykken med egen produktion af biler, hvorfor han valgte at starte Ferrari. Dog blev Ferrari bremset af krigen, hvor at produktionen blev skiftet til at understøtte krigen. I 1946 blev den første Ferrari bygget, men det var først i 1947, at Ferrari blev anerkendt som en bilproducent, idét at det var i dette år, at logoet for første gang blev vist. 

Ferraris historie

Men selvom, at vi i dag genkender Ferrari for deres superbiler, så har det ikke altid været sådan. I sin tid, da Ferrari blev startet, så producerede bilfabrikanten nemlig gadebiler, der skulle bringe indtjening til, at Ferrari kunne laver deres racerbiler, hvilket egentlig var den type bil, som det var meningen, at de skulle producere jævnfør Enzo Ferraris ønsker.

Ferrari har da også fået produceret mange racerbiler, og de har særligt domineret Formula 1 i en lang årrække. Bilmodellerne, som vi kender herhjemme er de klassiske F458 Italia, Ferrari 488 samt den meget nydelige Ferrari 812 og Ferrari California. Men grundet måden, vi beskatter bilkøb i Danmark, så er det de færreste, der har råd til at købe en Ferrari.

Leasing kan gøre Ferrari drømmen til virkelighed

Derfor er der mange Ferrari interesserede bilentusiaster som i højere grad vælger at lease deres foretrukne Ferrari. Ferrari leasing er blevet yderst populært inden for landets grænser, hvor at drømmen om at køre Ferrari lige pludselig er blevet overkommeligt. Er man på udkig efter at køre Ferrari i Danmark, så kan det derfor godt betale sig at kigge på leasing af ferrari eller eventuelt splitleasing. 

Tag et kig forbi formulaauto.dk og se hvilke biler, de har på lager. Måske er der en Ferrari, der fanger dig.