annonce fra boligmagasinet

Køb dig et Nilan Comfort 300 filter

Foråret og sommeren står for døren, og det betyder, at familien Danmark søger ud i den danske natur for at nyde tilværelsen. Men sommer og godt vejr er ikke altid nogen god cocktail, hvis man er en af de mange tusind danskere, som lider af høfeber eller pollen. Lider man af høfeber eller pollen, så kan foråret og sommeren være en hård tid. Det er især gener som løbende næse, røde øjne og en generel ubehag i halsen og i kroppen, som mange allergikere føler. Med et Nilan Comfort 300 filter – eller flere Nilan Comfort 300 filtre – kan man imidlertid sørge for, at pollen ikke trænge ind i husstanden.

Hvad for et Nilan filter skal jeg købe? 

Er du i tvivl om, hvilket filter du skal købe, så kan du i mange sammenhænge finde et stort udvalg af forskellige filtre på nettet. Det, som er afgørende, er, hvilken type filter du vælger. Lider du – eller nogen i din husstand – af høfeber, så anbefaler jeg, at du køber F7 pollenfiltre. Et F7 pollenfilter sørger for, at al den luft, som kommer udfra er så fri fra pollen som overhovedet muligt.

Men filtre til ventilationsanlæg skal løbende skiftes ud. F7 filtre skal f.eks. skiftes ud 1-2 gange om året. I den forbindelse er det også værd at bemærke, at man endelig ikke prøve at rengøre filterne til ventilationsanlægget. Gør man det, så mister de deres funktion. I stedet skal man skifte dem, som allerede beskrevet. Har du ikke pollenallergi, så er G4 filtre fra Nilan en rigtig god investering. Med et G4 filtre kan man holde alle større støvpartikler og hår ude af husstanden. 

Få et sundere indeklima ved at gøre hyppigere rent

 Det nytter ikke noget, at implementere en masse filtre i sit hjem, hvis man ikke gør ordentligt rent ofte. Der sætter sig en masse støv på alle horisontale overflader, og derfor skal huske at støve af og støvsuge jævnligt. Det er vigtigt, man først støver af, inden man støvsuger. Herefter kan man med fordel vaske gulvet med brune sæbespåner i hele husstanden.