annonce fra boligmagasinet

Jeg har fået en bekymringsrynke – men den blev fjernet lige så hurtigt som den kom!

Jeg har efterhånden nået en alder hvor den uundgåelige bekymringsrynke er begyndt at vise sig mellem mine øjenbryn. Den har været svag i nogle år, men efterhånden er den blevet mere og mere tydelig – og nu er den ikke til at komme udenom. Bekymringsrynken, eller 11-tals rynken som den også mange gange bliver kaldt, er blevet opkaldt efter den muskelsammentrækning man oftest laver når man er bekymret eller vred eller koncentreret. Den sidder centralt i ansigtet og den er derfor let for andre mennesker at se – og ikke så forfærdelig let at skjule. Derfor er jeg virkelig lykkelig for at den kan fjernes med botox – for det var lige præcis det jeg gjorde med det samme!

Hvordan foregår en botox behandling af bekymringsrynken?

Botox er egentlig som udgangspunkt en meget nem behandling som ikke kræver det store indgreb og som også har en begrænset varighed. Botox behandlingen varer nemlig kun i op til 3-4 måneder, hvorfra du så skal have en ny behandling for at vedligeholde det. Måden det foregår på er ganske enkelt ved at din hud mellem øjenbrynene bliver bestukket af en tynd og fin nål som injicerer de områder som ikke skal trække sig sammen. Efter 8-12 dage vil du derefter fuldt ud kunne se effekten af din botox behandling og din bekymringsrynke vil være væsentligt formindsket.

Find et botox behandlingssted som du har tillid til

Der er masser af steder som laver botox København som laver et fantastisk resultat som du kan være glad for. Et sted hvor der er gode botox priser og endnu bedre botox tilbud er ved Inviocare i København som har en klinik ved Palægade i indre by. De har et fantastisk dygtigt personale og er gode til at besvare de spørgsmål man mange gange brænder inde med når det er første gang man bevæger sig ud i den slags. Personligt har jeg ihvertfald været enormt glad for at benytte mig af dem, og jeg har kun pæne ord at sige om deres behandlinger og deres søde personale.