annonce fra boligmagasinet

Hvordan vælger man en vielsesringe?

Vielsesringe nok de vigtigste smykker, som I nogensinde skal købe. Det er symbolet på jeres kærlighed og de mange år, som I skal have sammen. Netop denne vigtighed gør, at det kan være meget svært at vælge en vielsesring. Her er 3 råd om valg af den perfekte vielsesring. 

Køb en vielsesring af høj kvalitet

Vielsesringe skal holde i mange år. Derfor er det vigtigt, at I finder høj kvalitet vielsesringe. Bestil gerne ringene fra nogle anerkendte mærker, så I kan være sikre på, at de vil se smukke ud i mange år. 

Prøv vielsesringene i en butik

En vielsesring er en ring, som man har på hver dag. Derfor er det en god idé, at prøve ringene, inden at I køber dem. Hos en smykkeforhandler kan I også få professionel vejledning om køb af en vielsesring, så I er sikker på, at I tager den rigtige beslutning. I kan for eksempel få hjælp til at købe den perfekte vielsesring hos smykkeforhandleren Hedegaard Smykker. Start med at browse igennem deres store udvalg af vielsesringe på hjemmesiden og kom derefter forbi butikken i Helsingør, hvor I kan prøve jeres favorit vielsesringe. 

Vælg en vielsesring, der passer til din forlovelsesring og til din livsstil

En vielsesring skal selvfølgelig passe godt sammen med din forlovelsesring. Tag derfor forlovelsesringen med ned i butikken, så I kan se, hvordan det vil se ud. Derudover er det også en god idé, at tage højde for jeres livsstil. Hvis I bruger jeres hænder meget, så er det nok smartest at købe en vielsesring uden diamanter. 

Vælg et materiale

Vielsesringe laves i flere forskellige materialer, herunder guld, hvidguld eller rosaguld. Nogle materialer passer bedre til bestemte hudfarver. Dette er også en af grundene til, at det kan betale sig at besøge en butik, hvor I kan prøve ringe, der er lavet af forskellige materialer. Hvidguld passer dog ofte godt til alle hudfarver, så det er det sikre valg. Til mørke hudtoner ser guld super flot ud, hvorimod rosaguld kan se virkelig smukt ud på folk med helt lys hud.