annonce fra boligmagasinet

Gør indretningen personlig med fotos og andet nips på dine hylder

Et hjemmekontor med hylder

Her i Skandinavien har vi næsten en uskreven regel om, at vores indretning ikke må være alt for overvældende. Den skal helst være så minimalistisk som muligt, og det kan også være en rigtig fed stil at køre derhjemme, men man skal alligevel passe på, at det ikke bliver klinisk at bo i.

Derfor er det vigtigt også at sørge for at gøre din indretning personlig.

Det kan man for eksempel gøre ved at hænge kunst på væggene eller med stemningsfyldte lys. Man kan dog også gøre det ekstra personligt ved at udstille familiefotos, souvenirs og andet nips på sine hylder.

Lav dig en billedhylde

Sådan noget som for eksempel familiefotos kan være en rigtig sjov ting at have stående på en hylde derhjemme. Det kan være noget, man ikke lige tænker på at få gjort, men man behøver slet ikke at rende til fotografen hele tiden. Man skal bare af sted en enkelt gang, og så har man et minde om en særlig tid i ens liv.

Det kan være dejligt at se tilbage på ens yngre dage med et fint parbillede eller måske ens forældres yngre dage med deres bryllupsbillede. Det kan også være meget betydningsfuldt at have billeder af ens børn stående, da børn jo har det med hurtigt at blive ældre.

Minder om en god ferie

Mange af os har det også med at komme hjem med souvenirs efter en god ferie. Det kan være svært ikke at blive fristet af tyrkisk keramik, en miniatureudgave af Eiffeltårnet eller de smukke muslingeskaller fra Rhodos, især når man nu går og nyder livet i disse omgivelser.

Problemet er bare, at souvenirs nemt kan blive glemt i kufferten eller pakket væk i en skuffe, når man så kommer hjem igen. Hvorfor ikke give det en plads på dine hylder?

Hvis du lader dine souvenirs stå fremme, vil de altid kunne minde dig om en dejlig ferie, selv på de mest grå novemberdage. De kan også hurtigt blive en samtalestarter, når du har gæster på besøg, fordi de fortæller lidt om dig.