annonce fra boligmagasinet

Gør festen ekstra speciel med en uovertruffen underholdning

tryllekunstner

Skal din søn eller datter snart konfirmeres, eller skal du deltage i en konfirmation, hvor du ønsker at bidrage med en omgang uovertruffen konfirmations underholdning? En konfirmation er en begivenhed, som for de fleste er helt speciel, og indebærer blandt andet overgangen fra barn til voksen. Efter en tur i kirken fortsætter festen som regel enten privat eller i et lejet lokale, hvor der bliver serveret god mad og drikke, hvor underholdning enten i form af taler, sange eller andet vil pryde stemningen. 

Der kan være meget, du som arrangør af en større fest skal have styr på heriblandt mad og drikke, lokation, invitationer, taler, underholdning til konfirmation med mere. Det hele kan virke meget uoverskueligt, da du som arrangør eller forældre ønsker, at festen skal være helt perfekt. Derfor kan det være rart, at der er nogle andre, der tager styringen ved det, man ikke selv føler overskud til – underholdning til konfirmation er i særdeleshed vigtig. Det kan være du har et nært familiemedlem eller ven, som ønsker at overtage en del af ansvaret. Du kan også vælge at fralægge dig ansvaret og lade en ekstern person underholde hele selskabet. 

Tryllekunstnere er de seneste år blevet enormt populære til enhver begivenhed, om det er julefrokost eller firmafest på arbejdet, bryllup, fødselsdag eller underholdning til konfirmation. Blandt andet er Sunny Cagara en af de meste foretrukne entertainere i Danmark. 

Sunny Cagara – og det kan han tilbyde 

Sunny Cagara er blandt Danmarks bedste og mest fortrukne tryllekunstnere og tankelæsere. Derudover er han specialist i tricktyveri, som han blandt andet uddanner og rådgiver FN, politiet og virksomheder omkring. Hans ekspertise stammer fra flere år i branchen, hvor han har pådraget sig erfaring ved bryllup, fødselsdage og konfirmations underholdning samt på nogle af verdens største scener i København, Berlin, New York, London og Las Vegas. Han ved derfor om nogle, hvordan man skaber en uovertruffen oplevelse uanset hvor i landet eller verden og uanset hvilket publikum, der er til stede. Sunny Cagara kommer helt tæt på sit publikum, hvor han overrasker, underholder og skaber magi, som du ikke har oplevet tidligere. Du og dine gæster vil stå tilbage med følelsen af dyb forundring, når Sunny Cagara efter showet forlader lokalet. Underholdning til konfirmation er et af de vigtigste områder på dagen, og derfor er det vigtigt at stå tilbage med en følelse af succes. Du og dine gæster vil grine højlydt, mens Sunny Cagara let og elegant ”stjæler” onklens slips og morfarens ur. Her får du en entertainer, som vil skabe en uforglemmelig og fænomenal oplevelse, som I sent vil komme til at glemme – og det er netop det, som det hele handler om – konfirmations underholdning udover det sædvanlige.

Sunny Cagara får konfirmanden i fokus, og laver et show, hvor selskabet og især dagens hovedperson får en unik oplevelse for livet. Selvom konfirmanden er omdrejningspunktet, så vil showet være koordineret og formet efter familiens og konfirmandens egne ønsker, og rummer både glæde, magi og underholdning. Med den store erfaring, som Sunny har ved at lave underholdning til konfirmation med mere, er han et fantastisk valg. Til en konfirmation spænder aldersgruppen bredt, men showet vil henvende sig og være underholdende for små såvel som ældre. 

Ønsker du at toppe din søn eller datters dag med konfirmations underholdning udover det sædvanlige, hvor tryllekunst, tricktyveri, stand-up og tankelæsning indgår? Så book Sunny Cagara allerede i dag, så du kan være sikret en uovertruffen og magisk dag fyldt med underholdning.