annonce fra boligmagasinet

Giv dit hår sin glans tilbage

Silver Shampoo

Hvis du er en af dem som ikke kan lide det lyse skær du får i håret efter en farvning, så skal du læse med her. Det sker tit at håret hos folk falmer lidt, det kan være alt fra tykkelsen i håret som giver mindre fylde, til at den nye farve i håret er lidt for skarp i skæret. Der er mange virksomheder som påstår, at de har fundet den perfekte kur som hjælper på alle problemer, på en og samme tid. Men det produkt er ikke kommet frem endnu, dog har kommet op med noget som er meget tæt på at være det perfekte produkt til dit hår, hvis du spørger folk som bruger produktet. Hvis du har hørt om produktet silver shampoo, så ved du at netop silver shampoo gør underværker når det kommer til nyfarvet hår. Du kan finde etstort udvalg af silver shampoo hos Hair247

En silver shampoo bliver brugt hyppigt af folk med lyst eller afbleget hår og er utroligt populært, som efter sigende kan udrette mirakler, hvis det er blevet brugt helt korrekt. Mange oplever at have et meget varmt og lyst skær i håret, men det er ikke alle som er lige store fans af dette lyse skær i håret. For at få et lidt koldere look og nedgradere det lyse skær, så kan man bruge det der hedder en silver shampoo. Karakteristikken i silver shampoo ligger lidt i navnet på produktet. Produktet lægger op til at give dig lidt sølvfarvet hår, men når man hælder silver shampoo ud i hånden, så får ser man en blålilla farve, som godt kan virke lidt intimiderende. Men der er god og fornuftig grund til, at silver shampoo har netop denne farve. For netop at ophæve den gyldne og meget lyse glans i håret, så er man nemlig nødt til at bruge en komplementærfarve, som netop er den grund til at shampooen er lilla, da netop lilla ophæver farven gul. Når det gyldne skær ophæves, så får man et lidt koldere skær i håret. Hvis du bruger silver shampoo helt rigtigt, så kan du gå fra at have et gyldent look til at have et pastel lilla skær i håret. På den måde kan du faktisk farve dit hår, uden at bruge kemiske stoffer som i sidste ende vil ødelægge dit hår. Det skal dog siges, at dette produkt kun virker på lyst hår, og har nærmest ingen effekt på mørkt hår. 

Kunderne har talt og mener at Loreal silver shampoo er den bedste på markedet, nemlig fordi at den giver helt vildt gode resultater samtidig med at den ikke er s utrolig dyr. Du skal dog ikke bruge en silver shampoo i længere periode, og skal skifte lidt mellem shampoos som giver lidt fugt i håret, da der ikke er så meget at give af i Loreal silver shampoo. En anden idé kunne også være at bruge balsam i håret efter brugen af silver shampoo, så du både kan få farven samtidig med at dit hår forholder sig silkeblødt.