annonce fra boligmagasinet

Giv dig og din partner en bedre nattesøvn med en snorkeskinne

snorkesinne

En god nattesøvn er utrolig vigtigt for din livskvalitet, og om du er veludhvilet, når du står op om morgen. Hvis du ofte snorker om natten, kan du risikere ikke at få en optimal søvn og dermed stadig være meget træt, når du vågner igen. Men det er ikke kun dig din snorken går udover. Hvis du er partner med en, der ofte snorker om natten, kan din søvnkvalitet også dale betragteligt. I værste fald er i dermed to, der ikke får nok søvn i løbet af natten og derfor ikke er veludhvilede, når den næste dag starter. Heldigvis kan du opnå en bedre søvn om natten med en snorkeskinne fra https://tandlaegernesoeborg.dk/.

Derfor skal du overveje at investere i en snorkeskinne

Det at snorke lyder ikke umiddelbart som et stort problem. De fleste tænker, at det nok er generende for din partner, men så er det heller ikke værre end det. Sådan kan man desværre bare ikke altid se på snorken. En stor del af de mennesker, der snorker regelmæssigt, lider nemlig af søvnapnø. Det er en sygdom, hvor du under din søvn holder pause i din vejrtrækning, fordi dine luftveje bliver blokeret. Det er først, når hjernen kortvarigt vågner, at din vejrtrækning bliver normaliseret. Det kan være helbredsmæssigt farligt, når kroppen og specielt hjernen ikke får nok søvn eller ilt om natten. Har du søvnapnø, kan du risikere at udvikle sygdomme som for eksempel:

  • Diabetes
  • Hjertekarsygdomme
  • Overvægt

Med en snorkeskinne kan du komme problemet til livs og få den søde søvn. Det er dermed ikke kun for din partners skyld, men også for din egen søvn og dit eget helbreds skyld.

Snorkeskinne eller søvnapnøskinne

Snorkeskinner eller søvnapnøskinner kan redde mange regelmæssige snorkeres såvel som deres partneres søvn. Den er ganske nem at sove med og kræver ikke så meget tilvænning som en CPAP-maske, der skal tilsluttes iltudstyr og et strømstik. Snorkeskinnen derimod skal du blot tage i, når du går i seng. Den skyder din underlæbe frem og skaber dermed fri passage til dine luftveje, imens du sover.