annonce fra boligmagasinet

Forkæl dit barn med legetøj i dansk design og kvalitet

Sebra legetøj

Elsker du at forkæle dit barn med nyt børnetøj, interiør eller legetøj, men ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, så er Sebra det oplagte valg til dig. Her finder du blandt andet Sebra legetøj og Sebra interiør til børneværelset i dansk design og kvalitet. Legetøj sortimentet fra Sebra findes både i trælegetøj, dukker, bamser, Sebra magnet bogstaver og meget mere. Der er derfor noget til ethvert formål, leg og behov. Sebra magnet bogstaver og tal er et hit hos de fleste børn, som kan bruges til at lege bogstavlege og få et kendskab til dem og tallene. Magneterne kan være med til at styrke dit barns motorik og lære at skrive ord og regnestykker. De 62 magnetiske bogstaver er perfekt til leg og indlæring af alfabetet for dit minimenneske. Med Sebra stableklodser kan dit barn ligeledes styrke sin motorik med de flotte klodser i forskellige farver og figurer, som skal stables og bygges på den måde, som dit barn helst ønsker. 

Dit barn vil desuden elske at holde teselskab med det fine testel i træ og sine dukker fra Sebra. Med en dukkevogn fra Sebra kan dit barn ligeledes gå en tur med dukkerne fra Sebra og bamserne, hvori de kan lægges til at sove i enten dukkevognen eller Sebra dukkeseng i træ. Dit barn vil føle sig som den vigtigste i verden, når de små bløde venner på tur bliver lagt til at putte i dukkevognen. Den skønne Sebra dukkevogn er klassisk i træ, robust og med hjul, der er støjsvage, og kan desuden bruges inde såvel som ude. Dukkevognen er let at håndtere for de små, men er samtidig tung nok til at ikke at tippe. Derfor kan dukkevognen ligeledes benyttet som gåvogn, når dit barn skal tage sine første skridt. Sebra ejer som virksomhed retten til den klassiske Juno seng, som dit minimenneske muligvis selv sover i hver dag. Denne seng er nu relanceret i miniature i samme klassiske, tidløse og smukke stilrene design. Så her finder du en Sebra dukkeseng, som muligvis matcher dit barns, hvilket vil skabe harmoni på børneværelset. 

Forkæl dit barn med Sebra legetøj i god kvalitet og dansk design, og oplev dit barn udvikle sig og lege med motoriske redskaber, bamser og dukker. Produkterne fra Sebra vil med garanti falde i god jord.