annonce fra boligmagasinet

Fordele og ulemper ved en næseoperation

Nogle plastikkirurgiske klinikker, herunder Agata Privathospital, tilbyder en meget kompliceret behandling, der kaldes en næseoperation. En næseoperation giver patienter mulighed for at komme af med en skæv næse, en asymmetrisk næse, store næsebor, en hængende næsetip, en bred næse eller en bule på næseryggen. Nogle tænker måske, at det ikke er nødvendigt at få denne type behandling, men for patienten, der skal leve med næsen, så kan det have en enorm positivt betydning at få en næseoperation. Læs med og få nogle af fordelene og ulemperne ved en næseoperation, så du kan vurdere om det er noget for dig. 

Fordele ved en næseoperation

Fordelen ved en næseoperation er, at behandlingen kan være med til at øge dit velvære og opbygge dit selvværd. Næsen er en central og meget iøjnefaldende del af et ansigt. Derfor kan det have en stor negativ påvirkning på en person, hvis han eller hun er utilfredse med sin næse. Hvis man har en skæv næseskillevæg kan man endda opleve daglige vejrtrækningsproblemer, hvilket bestemt er værd at komme af med. Ved at løse vejrtrækningsproblemer vil det blive meget nemmere at dyrke motion og andre fysiske aktiviteter. 

Ulemper ved en næseoperation

En næseoperation er et af de mest krævende plastikkirurgiske indgreb. Derfor er det vigtigt, at du vælger en klinik, der har meget erfaring med netop denne operation, som eksempelvis Agata Privathospital, hvis kirurg har udført flere end 600 næsekorrektioner på 15 år. Behandlingen er krævende fordi man både skal tage højde for næsens struktur og dens funktion. Desværre tilbydes behandlingen også af mange klinikker uden særlig meget erfaring med næseoperationer. Mange af Agata Privathospitals patienter er faktisk patienter, der allerede har fået en næseoperation hos en anden klinik, men patienterne er ikke tilfredse med resultatet. Dette skyldes den manglende erfaring med behandlingen. Ift. resultatet, så er det en god idé at se på før og efter billeder af operationen, så du får en realistisk forventning til resultatet. Derudover skal du væbne dig med tålmodighed. Det færdige resultat af en næseoperation vil nemlig først vise sig et år efter operationen.