annonce fra boligmagasinet

Flexleasing af drømmebilen på flere måder

Drømmebilen kan tage pusten fra de fleste mennesker, men du kan risikere at miste langt mere end pusten. Det kan nemlig være en meget dyr affære at købe den helt rigtige bil. Især biler i luksusklassen og de ældre og mere specielle biler kan være dyre at finansiere. Heldigvis er der også andre og mere økonomiske måder, hvorpå du kan komme til at køre rundt i din drømmebil på de danske veje. Du kan nemlig vælge flexleasing biler.

Din vej til drømmebilen

Biler er dyre i Danmark på grund af den meget høje registreringsafgift. Den gør, at det nærmest er ufornuftigt at købe en luksusbil eller en speciel bil. Det bliver dermed mere fornuftigt at vælge at flexlease en bil. På den måde slipper du for at skulle betale et stort beløb på én gang for bilen og dermed ende med en høj kapitalbinding. Hvis du gerne vil undgå det og pleje din økonomi på en bedre måde, bør du se nærmere på flexleasing. Hvis du vælge at flexlease, kan du vælge imellem i tre leasingmåder:

  • Flexleasing
  • Splitleasing
  • Operationel leasing

Alle tre leasingmåder har de fordele, at du får en lav månedlig ydelse på bilen, og du kender alle tallene. Det gælder både alle dine udgifter og dit værditab.

Flexleasing af drømmebilen

Flexleasing er nok den mest kendte mulighed. Her får du som privat finansieret dit bilkøb igennem et leasingselskab. De finansierer bilen får dig og lejer den derefter ud til dig. Du skal dermed betale den fastlagte månedlige ydelse for bilen og nogle renter til selskabet. Splitleasing derimod er en mulighed for dig som virksomhed at give dine medarbejdere en firmabil. Ved denne leasingmulighed bliver alle udgifter til bilen delt op mellem virksomheden og medarbejderen på baggrund af, hvor meget medarbejderen bruger bilen i privaten og i forretningsøjemed. Operationel leasing er, når du lejer bilen i en kortere tidsperiode. På den måde skal du kun betale et fast beløb hver måned for at bruge bilen. Det kan være en dyr leasingmetode, men til gengæld står du ikke til ansvar, hvis bilen går i stykker.