annonce fra boligmagasinet

Find alt til de små hos Littlehappy

baby ligger ned på en blødt tæppe

Littlehappy er en hjemmeside, hvor du kan finde alt til små børn. Dette er både, når det kommer til basale ting som sengetøj og pusletasker til børnelegetøj og indretning til børneværelset. Littlehappy har et hav af forskellige mærker, som du kan gå på opdagelse i, så du kan finde de helt rigtige ting til dit barn. Tjek Littlehappy’s hjemmeside ud her: https://littlehappy.dk/.

Overskuelig hjemmeside

Littlehappy er en hjemmeside, hvor det er utroligt overskueligt at finde rundt i forskellige mærker. Hjemmesiden har først og fremmest en navigationsmulighed. Navigationsmuligheden giver dig mulighed for at vælge nogle specifikke kategorier. Disse kategorier er:

 • Legetøj
 • Børneværelse
 • Inspiration
 • 0 kr.
 • Udstyr
 • Velvære
 • Mærker
 • Prøv nu

Kategorierne i navigationsmenuen er her angivet i den rigtige rækkefølge. Disse kategorier giver dig muligheden for at indskrænke din søgning efter det, som du leder efter, fra start af. Når du har trykket ind på en af kategorierne, vil du have muligheden for at indskrænke din søgning mere, hvis du ønsker dette.

Littlehappy giver dig, som det første på hjemmesiden, en oversigt over, hvilke mærker de udbyder, som du så kan trykke på og kigge nærmere på, hvis du ønsker dette. Desuden har Littlehappy en smart opdeling af deres hjemmeside, som gør det mere overskueligt for dig at navigere i deres hjemmeside og hurtigt finde frem til det, som du ønsker at finde.

Mange muligheder hos Littlehappy

Littlehappy har som nævnt tidligere en meget overskuelig hjemmeside, som fra start af giver dig mulighed for at finde dit ønskede produkt. Littlehappy har dog mere et byde på. På hjemmesiden vil du efter overblikket over, hvilke mærker Littlehappy udbyder, se en menu med nyeste produkter. Længere nede kan du finde tre kategorier nemlig:

 1. Legetøj
 2. Børneværelset
 3. Inspiration

Her kan du nemt klikke dig ind på den kategori, der matcher dit ønske. Længere nede endnu vil du finde de nyeste nyheder hos Littlehappy, et overblik over udbud af børnelegetøj samt et overblik over deres mest populære produkter. Littlehappy er altså en hjemmeside med masser at byde på, så det er blot med at tjekke deres hjemmeside ud og blive inspireret.