annonce fra boligmagasinet

Feriehus i Sydspanien lige ned til vandet

Feriehus_i_sydspanien

I disse kolde vintertider, så drømmer alle sig tilbage til den historiske gode sommer vi havde i Danmark 2018. De varme sommeraftener blev nydt på fuldt skrue, hvor solen var at se fra kl. 6 om morgenen til kl. 22 om aftenen. Der var en masse liv og glæde som kunne ses i alle gaderne. Er det stemningen der smitter af? Eller måske er det solen som giver lys og glæde til os alle? Mit svar er, at det er en god blanding af disse 2 ting. Det er ikke alle steder at man finder en så god kombination af disse, som du ville gøre med et feriehus i Sydspanien hos 21-5.dk.

Med et feriehus i Sydspanien bliver alle dine drømme til virkelighed. Du får et helt ny renoveret hus, som passer til alle de moderne standarder som vi har til et hus i dag. Her bliver der sørget for den nyeste teknologi, som lige giver dig det sidste skub i mod ekstremt luksus. Når vi snakker teknologi, så spiller alt lige som det skal. Altså fra super fedt fladskærms tv, til surround  sound højtalere med den bedste lyd. Du er ikke et sekund i tvivl om, at 21-5 foreningen har fundet et af det bedste feriehus i Sydspanien. 

Udover at teknologien er i top, så har du også en masse luksusfaciliteter som står klar i dit feriehus i Sydspanien. Her har du ting såsom en jacuzzi, et top moderne brusebad med en masse indstillinger, samt en kæmpe pool i baghaven, som næsten er på størrelse med en halv fodboldbane,. Der er massere af muligheder for at slappe af i et feriehus i Sydspanien, og der er noget for enhver smag. Med et feriehus i Sydspanien så kan du trygt føle dig hjemme i et hus i et helt andet land. I et feriehus i Sydspanien, så bliver denne følelse også forstærket lige så snart at du bevæger du ind i byen. 

I Spanien er de nok ikke de bedste til at snakke engelsk, men de lokale i byen elsker turister og er villige til at hjælpe med alt fra at finde vej til det bedste diskotek, til at finde den bedste spanske paella. Det er bare en af de få måder som du bliver taget i mod, i en by fuld af turisme, og der er virkelig så mange ting at byde på med et feriehus i Sydspanien. Den spanske kultur er virkelig noget man skal opleve med egne øjne. Det har deres helt egne spanske traditioner såsom tyrefægtning. De har en masse arenaer rundt omkring i landet som viser tyrefægtning. En fun fact som der er ved Spanien er, at de velkendte pinata rent faktisk stammer herfra. De ses som en hyppig ting til børnefødselsdage, hvor det gælder om at få tævet en meget farverig hest ned, hvorpå der så ryger en masse slik ud af. Det er en af de traditioner man kan se, hvis du har et feriehus i Sydspanien. Spanien er også meget velkendte for deres paella ret, som kan laves i flere forskellige versioner afhængigt af hvad du kan lide. Det er nok en af deres nationalretter, men udover dette skal man næsten også smage deres variationer af tapas. Det er også en oplevelse for sig selv. 

Alle disse ting jeg har listet op her, er kun en brøkdel af hvad du kan opleve med et feriehus i Sydspanien. Derfor er det helt sikkert værd at høre om 21-5 og deres andelsforening, hvor du for et meget lille beløb, kan være med til at eje 5 luksus ferieboliger rundt omkring i verden. Du har derfor en masse muligheder når dig og familien skal på jeres næste ferie, og hvem ved, måske det bliver i jeres nye feriehus i Sydspanien