annonce fra boligmagasinet

Få hjælp til dit arrangement med et tilmeldingssystem

Conference

Står du i den situation, at du skal være ansvarlig for eventplanlægning af din virksomheds næste arrangement, som virker alt for uoverskueligt? Med denne mulighed kan du sænke skuldrene og atter trække vejret. For med Conference Manager Online Tilmeldingssystem, kan du søge alt den hjælp, du har brug for i forbindelse med at skulle afholde et arrangementet. Conference Manager er blandt de fortrukne tilmeldingssystemer i Danmark, og hjælper årligt adskillige kunder med alt fra små arrangementer til store, hvor der er flere hundrede deltagere. Conference Manager har gode erfaringer med, at kunderne vender tilbage år efter år i forbindelse med et tilbagevendende arrangement, da de oplever, at deres arbejde bliver lettet betydeligt. Derudover opleves, at små ugentlige arrangementer køres over det online tilmeldingssystem. Eventplanlægning bliver en hel del sjovere med hjælp fra Conference Manager. 

Dette hjælper Conference Manager dig med 

Som sagt er det lige meget, om du står, og skal afholde et mindre arrangement, eller det helt store med flere hundrede deltagere. Med det tilmeldingssystem som Conference Manager tilbyder, bliver du hjulpet med blandt andet opsætning af arrangementet, herunder håndtering af tilmeldinger, planlægning og administration af selv den mindste detalje. Alt den hjælp, du søger, og som du ønsker i forbindelse med eventplanlægning, kan Conference Managers eksperter hjælpe med at opfylde. 

Til arrangementer kan det være en fordel at tilføre en afstemning, da det er med til at fastholde deltagernes engagement og fokus – dette kan du ligeledes få hjælp til via det online tilmeldingssystem. Med hjælp fra Conference Manager, kan der foretages interaktive meningsmålinger, quiz eller andre konkurrencer, som deltagerne med garanti vil synes, giver et friskt pust. For at deltage kræver det blot at bruge CM Events appen. Et andet smart element ved live interaktion er, at deltagerne kan sende live beskeder under arrangementet – ligeledes ved brug af CM Events appen. Dette kan eksempelvis være, hvis du ikke ønsker at afbryde oplægsholderen med spørgsmål. Oplægsholderen kan efter oplægget sætte spørgsmålene op på storskærm, og dermed tage spørgsmålene, der er indsendt, så alle har et overblik. 

Via Conference Managers tilmeldingssystem, kan du ligeledes designe dit helt eget navneskilt til arrangementet. Som kunde kan du gøre brug af denne grafiske service. Ligeledes tilbyder tilmeldingssystemet at ankomstregistrere, hvilket bestemt er et hit, hvis der er mange hundrede deltagere. Ankomstregistrering har mange fordele, også hvis deltagerne har glemt billetten. Det gør det nemt for de ansvarlige at søge på den pågældendes navn eller mail online. Du kan ligeledes bruge systemet til at udsende eventuel evaluering eller spørgeskemaer til de deltagende efter arrangementet. 

Har du brug for hjælp til eventplanlægning, så kan du med dette online tilmeldingssystem få muligheden for at bruge din tid og evner anden steds, og i stedet lade eksperter overtage planlægningen. Ønsker du, at Conference Manager kommer ud til din virksomhed, og giver jer endnu flere detaljer om det online tilmeldingssystem, så tag kontakten i dag. I kan ligeledes vælge at få en grundig gennemgang ved at tilkøbe en virksomhedsgennemgang, som består af henholdsvis 3,5 eller 6,5 time. Her vil en udlært supporter gennemgå, hvordan I får mest muligt ud af tilmeldingssystemet, så eventplanlægningen bliver en del sjovere og nemmere.