annonce fra boligmagasinet

Få gode resultater med email marketing

En notesbog og nogle briller ligger på et bord.

Her på redaktionen har vi et ambivalent forhold til email marketing og nyhedsbreve. Vi er nemlig alle tilmeldte diverse nyhedsbreve – men vi synes, de kan være lidt irriterende. Ja okay. Indrømmet! Mange af os har faktisk et ret anstrengende forhold til nyhedsbreve – men vi kan også sagtens skille fårene fra bukkene. Her forleden blev de fleste af os nemlig helt opslugt af en email. Eller var det et nyhedsbrev? Hvad er egentlig forskellen? Nå, men det her nyhedsbrev var i hvert fald skrevet på en måde, så vi alle simpelthen var nødt til at læse det fra ende til anden. 

Hvad skete der lige dér? For vi havde alle intenst læst det samme nyhedsbrev, uden at vi på forhånd havde snakket sammen. Nyhedsbrevet var skrevet på en reflekterende og akademisk måde – men det var samtidig skrevet uformelt og fyldt med humor. Det tiltalte os vist alle.   

Email marketing – få skabt en relation til din målgruppe  

Med min erfaring inden for kommunikationsbranchen har jeg set flere tusind nyhedsbreve. Men det føromtalte nyhedsbrev – og måden det var skrevet på – fangede et eller andet i min underbevidsthed. Nyhedsbrevet var skrevet til vores følelser og til vores samvittighed. Det var elegant, velskrevet og fyldt med humor og selvironi. For er der noget, som os danskere kan lide, så er det, når vi ikke tager os selv alt for selvhøjtideligt. Det må i hvert fald være noget, som de fleste af os finder meget tiltrækkende.    

Men hvorfor bliver alle nyhedsbreve ikke skrevet på denne måde? Forklaringen må være, at det ikke er alle, der mestrer denne disciplin. En disciplin, som mange af os måske aldrig lærer. For det at skrive et personligt nyhedsbrev – hvor man endda viser sårbarhed – er ikke noget man lærer ved at læse i akademiske bøger. 

Find et bureau der kan skrive fængende nyhedsbreve 

Hvis du ligesom jeg ikke har tid, kompetencer og overskud til at skrive nyhedsbreve, der kan booste din omsætning, så få et bureau til at klare det for dig. Det eneste, du skal gøre, er, at tage kontakt til det bureau der har de bedste tekstforfattere til email marketing. Her kan det være en god idé at tjekke de pågældende tekstforfatteres CV samt høre, hvad bureauets kunder har at siger om deres arbejde. Du kan også høre, om de kan sende eksempler på tidligere nyhedsbreve, de har lavet.