annonce fra boligmagasinet

Få en uforglemmelig ferie i Magaluf

Strand med azurblåt hav

Magaluf er en feriedestination, som du og dine venner uden tvivl vil huske for evigt. Det er helt klart et sted, som du bør opleve, mens du er ung og festglad.

Magaluf ligger på Mallorca og er kendt som en af de mest festlige byer på øen. Det er her, hvor mange unge drager hen, når de vil have deres livs sommer. Du kan derfor forvente at møde en masse ligesindede unge mennesker, som er kommet for at feste og have det sjovt.

Fordi det er en by, som emmer af fest og farver, er det klart også en oplagt tur for dig og dine venner. Det betyder også, at det ikke lige frem er et sted, du tager familien med til. Du skal derfor udnytte dig af chancen, mens du er ung og endnu ikke har børn, der skal ses til. På den måde kan du få lov til at feste helt igennem uden skrupler.

Magaluf rejser er altså noget for dig, som elsker fest og glade dage og gerne vil nyde en sjov ferie sammen med dine bedste venner.

3 ting du skal prøve i Magaluf

Magaluf byder på en hel masse aktiviteter, som kan være med til at gøre din ferie uforglemmelig. Du kan både opleve det suveræne natteliv, sjove aktiviteter om dagen og ren afslapning. Det afhænger sådan set bare af, hvad du er mest til. Her er der i hvert fald 3 ting, du klart bør overveje at prøve, når du er i Magaluf.

  1. BCM Planet Dance: BCM er den største klub i Magaluf. Den kan ikke sammenlignes med noget i Danmark, og er derfor klart et besøg værd. Desuden optræder der ofte internationale top-DJ’s, som du kan få fornøjelsen af at se.
  2. Western Water Park: Hvis du har lidt af en vandhund i dig, er Western Water Park et must. Det er en stor vandpark, hvor du kan få mange timer til at gå.
  3. Platja de Magaluf: Dette er stranden ved Magaluf. Her er det oplagt at få slappet lidt af, så du er klar til byturen om aftenen.