annonce fra boligmagasinet

Få en god søvn med en snorkeskinne

Søvn er en meget vigtig forudsætning for, at du fungerer optimalt i løbet af dagen. Hvis du ikke sover optimalt, kan du føle dig træt, i dårligt humør og egentlig bare uoplagt. Dårlig søvn går dermed udover både dig selv, men i høj grad også de mennesker omkring dig. Dårlig søvn kan skyldes mange ting, men ofte opstår det på grund af regelmæssig snorken. Det generer både dig og din partner, der ligeledes kan risikere at få en dårlig søvn om natten. Hvis både du og din partner har brug for at sove bedre i løbet af natten, kan du overveje at købe en snorkeskinne.

Få undersøgt din snorken

Snorken virker ikke umiddelbart fagligt, men det kan det faktisk godt være. Hvis du snorker regelmæssigt om natten, kan det være tegn på, at du lider af søvnapnø. Søvnapnø er en sygdom, hvor dine luftveje i løbet af natten bliver blokeret. Derfor stopper din vejrtrækning. Den bliver først genoptaget, idet hjernen kortvarigt vågner og registreret problemet. En ofte afbrudt søvn og manglende ilt kan skade din krop og især din hjerne. Derudover kan du risikere at udvikle andre sygdomme som for eksempel diabetes eller hjertekarsygdomme. Derfor er det vigtigt, at du får styr på din snorken med en snorkeskinne.

Snorkeskinnen er smart

Snorkeskinner hjælper dig på en effektiv måde med at trække vejret om natten. Du tager den blot på, inden du går i seng. Den skyder din underkæbe frem og skaber på den måde fri passage til dine luftveje. Hvis du skal have en snorkeskinne, skal du være opmærksom på:

  • At skinnen skal tilpasses hos din tandlæge. Du kan dermed ikke blot få en universel skinne, men ved hjælp af små justeringer, kan skinnen kommer til at holde i mange år og stadig passe til dig
  • At selv om du har skinnen i munden, kan du stadig drikke og tale. Super nemt
  • Fordi skinnen er så elegant udformet og ikke fylder særlig meget, kan du også have den med på rejser

En snorkeskinne er dermed et nemt tiltag, du kan få glæde af hver nat.