annonce fra boligmagasinet

DVC er meget mere end en AV-udstyrsleverandør

Av udstyr

DVC er en forkortelse af Dansk Video Center. De er Danmarks førende leverandør af AV-udstyr til erhvervskunder. Med hjælp fra DVC kan dit firma få almen forebyggende service af firmaets AV-udstyr, service ved uheld samt markedets bedste opsætning indenfor audiovisuelle installationer. DVC er landsdækkende med afdelinger i København, Aarhus og Odense. Har din virksomhed brug for et firma, der kan yde professionel hjælp med tekniske opsætninger og vedligeholdelser af blandt andet lys, lyd og billede? DVCer et firma med mange års erfaring indenfor området, så det kan sagtens betale sig at få en aftale i hus med dem, hvis din virksomhed kunne bruge en hjælpende hånd ved udlejning af AV-udstyr.

Fordele ved at få hjælp af professionelle AV-udstyrsleverandører

Når man er professionel, kan man sit kram. Hvis du dermed ikke er så skrap til AV-udstyr og opsætning, så er det godt, at du kan tyde til de professionelle. Når det kommer til AV-udstyr, bliver kravene til kvalitet konstant skærpet, og det er ikke lige nemt at holde styr på. AV-udstyrsleverandører sørger for, at AV-udstyret er det nyeste og bedste på markedet, så du slipper for at bruge tankekraft på det. Ved udlejning af AV-udstyr hos AV-udstyrsleverandører kan din virksomhed få hjælp til opsætning af teknisk udstyr ved f.eks.:

  • Kongresser
  • Pressemøder
  • Messer
  • Uddannelse
  • Sociale arrangementer
  • Fester 
  • Og meget mere

Uanset, hvad dit firma skal holde af arrangement, så vil en AV-udstyrsleverandør kunne hjælpe med opsætning og vedligeholdelse af AV-udstyret, der skal være i brug.

Ingen kompromis i forhold til kvalitet

Uanset, hvad dit firma har behov for af komplekse og innovative løsninger indenfor AV-udstyr, så er AV-udstyrsleverandører et sikkert valg. Med hjælp til udlejning af dit AV-udstyr får du folk med bred teknisk erfaring og bred praktisk erfaring med opsætning og afvikling til at tage hånd om din AV-opsætning. Dét, at være omhyggelig og professionel med sine opsætninger, er altsigende. Ved hjælp fra samme AV-udstyrsleverandør flere gange, vil de med tiden kende og forstå dit firmas præferencer, når dit firma skal holde arrangementer, og det sikrer selvfølgelig en service i topklasse