annonce fra boligmagasinet

Dit valg af tøjstativ kan have en afgørende betydning for din butik

stativ til tøj

Hvis du er ved at åbne en tøjbutik af en eller anden art, så ved du allerede, at der er mange beslutninger, der skal træffes. Hvilke produkter skal du købe ind og i hvor stor en volumen, hvor dyr må huslejen være osv. osv. Noget af det sidste du tænker over er nok farven på væggene og musikken i afspilleren. Du har helt sikkert heller ikke overvejet dit valg af stativ til tøj. Men faktisk er dit valg af tøjstativ ikke underordnet for, at din forretning kan få succes.

Dit tøjstativ er dine kunders førstehåndsindtryk

At drive en fysisk butik er ikke helt som at drive en webshop. Dine besøgende i butikken vil som regel have mere tålmodighed, end de vil på din webshop, men til gengæld kan det være sværere at lokke dem til at blive besøgende. Dit valg af tøjstativ er derfor enormt vigtigt, fordi dit stativ til tøj, uanset om det er et indendørs stativ til tøj eller et udendørs tøjstativ, kan ses udefra. Dit valg af tøjstativ kan altså være afgørende for, om dine potentielle besøgende fra gaden har lyst til at gå ind i din butik. For ved det rette valg af tøjstativ kan du fremvise dine produkter på den mest attraktive måde.

Vælg et stativ til tøj, der giver en god kundeoplevelse

Det er her, beslutningen kan blive svær. For når du skal vælge det rigtige stativ til tøj, er der helt sikkert flere overvejelser at gå igennem. Måske handler det om at få plads til så mange produkter som muligt på dit tøjstativ, så du kan udnytte dine dyrebare kvadratmeter, men det bør ikke være dit eneste mål. Dit stativ til tøj skal også have evnen til at fremvise dine produkter på den mest attraktive måde, så kunden får lyst til at købe dem. Hos ManneQ kan du altid finde billige tøjstativer og et stativ til tøj, som kan opfylde dit behov. Du kan finde et tøjstativ, som både er praktisk, og som sørger for at fremvise de helt rigtige produkter, så de kan ses på lang afstand.