annonce fra boligmagasinet

Derfor skal du vælge Events4Singler til dine singlerejser

singlerejser med events4singler

Hvis du overvejer at tage på singlerejser, men du mangler lige det sidste skub for at pakke kufferten, så kan det være, at denne artikel kan være afgørende for din beslutning. Med Events4Singler skal du nemlig ikke bekymre dig så meget om ordet singlerejser. Du kan blive klogere på, hvorfor deres singlerejser er unikke, her.

Disse fordele får du på singlerejser med Events4Singler

Det er altid en svær beslutning at tage på sin første singlerejse. Det kan være enormt grænseoverskridende, fordi du netop skal af sted på disse singlerejser alene, og tænk hvis nu, du ikke har nogen at tale med.

Events4singler giver dig nogle helt særlige fordele, som du ikke får på singlerejser gennem andre rejseselskaber.

Først og fremmest vil du ikke bare tage på singlerejser med Events4Singler. Du vil blive medlem hos Events4Singler. Og som medlem hos Events4Singler har du mulighed for at deltage i en lang række events, som bliver arrangeret af de andre medlemmer.

Det betyder også, at du vil tage på disse singlerejser i selskab med de andre medlemmer fra Events4Singler. Og det betyder, at du har adgang til at se, hvilke medlemmer, der ellers har tilmeldt sig den enkelte singlerejse.

Hvis du vælger at tage på singlerejser med E4S, vil du altså altid have mulighed for at læse om dine kommende rejsevenner. Du kan kommunikere med disse rejsevenner både før og efter de enkelte singlerejser – og naturligvis også under.

Events4Singler giver dig hele pakken

Når du tager på singlerejser med E4S kan du selv vælge, om du vil bo på et eneværelse eller på et værelse med en af dine rejsevenner. Hvis du allerede forinden har stiftet bekendtskab med en af dine kommende rejsevenner, kan I sørge for, at I får et værelse sammen, såfremt dette ønskes. Derudover vil du på rejsen få frie muligheder for alenetid, ligesom du vil få masser af muligheder for at opleve verden sammen med dine rejsevenner.

Der er selvfølgelig rigtig mange fordele ved at tage på singlerejser. Du vil opleve noget ud over det sædvanlige, og du vil krydse nogle af dine egne grænser. Du vil få nye relationer og få nye rejsevenner, som du kan rejse med igen og igen.

Alle disse fordele vil du også få hos E4S. Her får du dog mulighed for at tage på disse singlerejser i trygge rammer og i det tempo, som du ønsker. På en singlerejse med Events4Singler er alle i samme båd.