annonce fra boligmagasinet

Derfor skal du købe sorteringskasser

Både private og virksomheder har ofte samme problem, når det kommer til en passe og finde små ting. Du smider dem væk, hvis du ikke har et system til det. Det er grunden til, at I bør benytte sorteringskasser, så I har styr på alle de små dele.

Skab et hurtigt overblik

Når jeres virksomhed skal benytte små ting, som f.eks. skruer, så er det ikke meningen, at I skal stå og lade efter det i lang tid. I bør organisere alt, så I hurtigt kan finde det.

Det er her, at I kan bruge sorteringskasser, for de har en række fordele:

  • I ved, hvor I skal kigge.
  • Med gennemsigtigt låg kan I lede efter ting uden at åbne dem.
  • Der er styr på alle dele.

I skal tænke på, at hvis I bruger 10 minutter per ansat om ugen på at lede efter ting, så er det tid, som I kunne have brugt på noget mere værdifuldt. Det er grunden til, at det er så vigtigt at have styr på alle dele i sin virksomhed. Små som store ting.

Vi vil anbefale sorteringskasser med gennemsigtigt låg, fordi så kan I hurtigt tjekke, om I kigger i den rigtige kasse.

Private kan også benytte sorteringskasser

Selvom du måske ikke mister tabt arbejdsfortjeneste, hvis du som privatperson ikke kan finde dine ting, så er det irriterende aldrig at kunne finde noget.

Med den nye bølge af oprydning, som især er blevet stor pga. Marie Kondo, som viser mennesker, hvorfor det er rart, når man har styr på sine ting. Det er bevidst, at det giver mennesker energi, når du ikke lever rodet.

Du kan bruge sorteringskasser til alle rum. I badeværelset kan du få styr på forskellige piller. I værkstedet kan du rydde op i alle dine skruer, så du med det samme, kan finde det, som du leder efter.

Du kan ligeså godt få styr på alle dine små dele, fordi det vil give dig kæmpe overskud til at lave andre ting i dit liv. Det er ikke meningen, at vi skal lede efter vores ting.