annonce fra boligmagasinet

Danskerne er stressede – Derfor skal du vælge en måltidskasse

nem aftensmad måltidskasse

Hvis du er en af dem, der føler dig stresset i hverdagen, og som slet ikke føler, at der er timer nok i døgnet, så er du bestemt ikke den eneste. Hvis du har det på den måde, så lyder det helt sikkert tiltalende med en løsning, der kan give dig nem hverdagsmad, uden du skal gå på kompromis med friskheden og kvaliteten. Denne løsning på nem hverdagsmad kan du få ved hjælp af en måltidskasse fra Homemate.

Vi arbejder mere, end vi gjorde før

Omkring 15 % af den danske befolkning, som har et fuldtidsarbejde, føler sig stresset i perioder eller nogle endda hele tiden. Vi stiller enormt høje krav til, hvor meget vi skal nå både på arbejdet og derhjemme. Det er også derfor, at flere sygemelder sig med stress i dag, end de gjorde for ca. 40 år siden. Flere danskere arbejder på kontor eller lignende, hvor det er nemt at tage arbejdet med hjem, og vi stiller højere og højere krav til vores egen performance, som vi sammenligner med alle andres.

Men det er ikke kun på arbejdet, vi stiller høje krav til os selv. Vi skal også være de bedste forældre, de bedste ægtefæller, de bedste venner. 24 timer i døgnet er aldrig rigtigt nok, hvis vi skal nå det hele, og derfor kan selv et par minutter virke dyrebare på en helt almindelig hverdag. Disse dyrebare minutter kan være gemt i din måltidskasse.

En måltidskasse med nem hverdagsmad til hele familien

Hos Homemate kan du selv vælge nøjagtigt den måltidskasse, du ønsker i din egen varierede kostplan og for resten af familien. Du kan eksempelvis vælge en måltidskasse, der giver dig en dag med kød og en dag med fisk, eller du kan vælge en måltidskasse, der giver dig en dag med kød og en dag med grøntsager. I en måltidskasse fra Homemate er der mad til to dage, og du kan vælge at få den leveret gratis til døren. Du kan bestille en måltidskasse for hele familien, eller du kan vælge en måltidskasse til én person, hvis du er alene. Din måltidskasse fra Homemate indeholder varierede måltider, og det skal blot i ovnen, og så har du nem aftensmad på 15 minutter.

Så undgå stress eller prioritér tiden anderledes med en måltidskasse fra Homemate, der giver dig nem hverdagsmad og ingen opvask.