annonce fra boligmagasinet

Byg din egen terrasse med lækre terrassebrædder

I sommermånederne har de fleste familier rigtig stor glæde at deres terrasse. Det er et sted, hvor folk kan samles og nyde det gode vejr og hinandens selskab.

Har du ikke nogen terrasse i din have, er det derfor en god idé at bygge en. På den måde kan du skabe et samlingspunkt for venner eller familie. Det kan være med til at gøre sommeren hjemme i Danmark en hel del bedre.

Når du skal bygge en terrasse, er det enormt vigtigt, at du har de rette terrassebrædder. Du kan se forskellige typer af brædder til terrassen her. På den måde kan du let finde netop de brædder, som passer bedst til din smag og dine ønsker til en ny terrasse.

Skal jeg vælge fliser eller træbrædder?

Når du skal bygge terrasse, skal du tage stilling til, hvilken bund den skal have. Her vælges der typisk blandt enten fliser eller træbrædder. Begge løsninger kan være gode, og dit valg afhænger af dine præferencer.

Med træbrædder kan du være sikker på at få en flot terrasse, som passer ind i stort set alle haver. Det er et materiale, som er let at arbejde med, og du kan derfor også være kreativ med formen af din terrasse, hvis du bruger træ. Desuden er træ meget behageligt at gå på og tørrer hurtigt efter regnvejr. Der er dog også ulemper, som ikke kan undgås. Træet kan for eksempel blive enormt glat i regnvejr, så du skal passe på med at gå på det, når det er vådt. Materialet holder heller ikke lige så længe som fliser, og det kan blive ramt af alger.

Fliser til terrassen kan være en rigtig god løsning, hvis du vil have en smuk terrasse, som kan holde dig i mange år frem. Det gode ved at bruge fliser er, at det holder i lang tid og kræver langt mindre vedligeholdelse end træ. Det har dog den ulempe, at det er en del mere besværligt at lægge i første omgang. Det kræver rigtig meget hårdt og tungt forarbejde, når fliserne skal lægges.