annonce fra boligmagasinet

Bliv eftertragtet på arbejdsmarkedet med et Microsoft Azure kursus

microsoft azure kursus

Det er ingen hemmelighed, at teknologiens udvikling kan tegnes med en eksponentiel kurve, og derfor kan organisationer have svært ved at følge med. Det kan i hvert fald være altafgørende for virksomheders overlevelse, at de kan følge med den teknologiske udvikling, så de kan få det optimale udbytte af de data, de indsamler. Microsoft Azure er kort fortalt en samling af cloud-tjenester, der tilbyder en række services og platform,me, som skal være med til at hjælpe din organisation med deres forretningsudfordringer. Med andre ord skal Microsoft Azure hjælpe din virksomhed med at overleve i en teknologisk hektisk verden. Og derfor kan du ret nemt gøre dig mere eftertragtet på arbejdsmarkedet med et Microsoft Azure kursus. Kom på Azure kursus hos Global Knowledge og udvid dine tekniske kompetencer, så du kan blive en spidskandidat til dit drømmejob.

Data is King

I forbindelse med den teknologiske udvikling bliver data mere og mere afgørende for din virksomheds succes, og det er mere eller mindre uanset, hvilken branche du opererer i. “Data is King” er et udtryk, der ofte bliver brugt i teknologiens verden, og det gælder både dataindsamling og databehandling. Derfor skal du tage et Microsoft Azure kursus. For med et Microsoft Azure kursus kan du hjælpe din organisation med implementere en ny infrastruktur og cloud computing platform, der kan bruges til at levere og opbevare de software, services og tjenesteydelser, I bruger, via internettet.

Med et Microsoft Azure kursus kan du få en bedre forståelse for, hvorfor “Data is King”, og hvorfor din organisation bør have så stort et fokus på at indsamle, opbevare og behandle jeres data. Med et Microsoft Azure kursus kan du få en større evne til at formidle denne vigtighed videre til resten af organisationen, og så kan du selv få en vigtig rolle i implementeringen af MS Azure.

Derfor skal du vælge et Microsoft Azure kursus

Hos Global Knowledge udbydes der alverdens forskellige IT-kurser, og de kan alle sammen give dig en utrolig stor værdi. Global Knowledge er verdens førende uddannelseshus, og i Danmark har de deres lokation i Hvidovre. Du kan med fordel tage alle dine IT-kurser hos Global Knowledge, da du er sikret et Microsoft Azure kursus eller et hvilket som helst andet kursus i den højeste kvalitet. Men hvis du har svært ved at vide, hvor du skal starte henne, så start med MS Azure. For MS Azure er et af de mest anvendte cloudløsninger på globalt plan, og med et Microsoft Azure kursus kan du gøre en bemærkelsesværdig forskel for din organisation.

Med et Microsoft Azure kursus kan du sørge for at implementere platformen, så din organisation får det allerbedste udbytte. MS Azure kan nemlig skaleres til den enkelte virksomhed og branche. Og nu kan du også få mulighed for at tage et rollebaseret Microsoft Azure kursus hos Global Knowledge. I dette undervisningsforløb vil du få en mere dybdegående viden inden for netop din branche og inden for det arbejdsområde, du sidder med til hverdag. Hvis du allerede har viden inden for den anerkendte MS cloudservice, vil det rollebaserede undervisningsforløb være det perfekte valg, når du skal styrke dine kompetencer og løse de udfordringer, din organisation kan gå i møde.