annonce fra boligmagasinet

Badmintontaske

Tennistaske

Når du skal spille badminton, så skal du have styr på dit udstyr. Ketchere, sko, grip og ekstra trøjer er blot nogle af de ting, du vil kunne finde i tasken. Du kan også forvente at skulle have plads til håndklæder, hvis du skal skylles efter træning eller et stævne. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige badmintontaske. Disse kan nemlig fås i flere størrelse og varianter, og det kan være svært at vælge. Har du behov for mange rum til alt dit udstyr? Eller kan du nøjes med en rygsæk, der er nem at have med til træning efter skole? Her får du gode råd til, hvordan du vælger din badmintontaske

Vælg taske efter pladsbehov

Når du skal vælge din badmintontaske, kan du med fordel kigge på dine behov. Hvor ofte og i hvor stort et omfang skal du bruge tasken? Træner du en enkelt gang om ugen efter skole? Eller spiller du mange gange både i fritiden og i weekenderne?

For den seriøse spiller kan der være et behov for mange rum i tasken til ekstra udstyr. Det er ikke unormalt at have ekstra ketchere i tilfælde af, at strengene sprænger. Derudover skal der selvfølgelig være plads til ekstra trøjer, sko samt håndklæde og tøj til efter stævnet eller træningen. Det kan være svært at finde plads til alt dette, og derfor kan du med fordel overveje at vælge en taske med 2 eller 3 rum. Den mere afslappede spiller kan med fordel nøjes med en mindre taske, hvor sko, ketcher og spilletøj lige kan være.

Transporten gøres lettere

Mange badmintontasker fås også med skulderstropper. Dette gør det lettere at transportere tasken, og den kan derfor sagtens tages med på cyklen eller efter skole, når træningen står for døren. Skal du derimod have en stor og rummelig taske, som du kan smide bagerst i bilen, når du kører mod træning eller holdkamp, så kan du med fordel vælge de tasker, som de professionelle anvender til turneringer. Her får du ikke smarte stropper til transporten, men du får derimod utroligt meget plads, så du kan have alt dit udstyr med uden større problemer.