annonce fra boligmagasinet

Badestol – så du kan klare dig selv

Badeværelse

Det at blive ældre kan godt medføre nogle nye udfordringer. Synet og hørelsen kan svigte, og det kan ikke mindst være hårdt at stå op i længere tid ad gangen. Heldigvis er der dog også mange gode redskaber og værktøjer, du kan bruge til at gøre hverdagen lettere. Med de rette redskaber kan du føle dig mindre afhængig af andre mennesker, hvilket kan være en stor glæde for mange ældre i Danmark. Et af de redskaber, du kan bruge i hverdagen, er en badestol.

Frihed og tryghed

En badestol eller en badebænk er perfekt til dig, der har svært ved at stå op i længere tid eller er bange for at glide i den våde bruseniche. Badestolen giver dig støtte og den nødvendige hjælp, så du kan klare dig selv på badeværelset. Det kan være med til at give dig en følelse af frihed, idet du bliver i stand til at klare badeværelsesbesøgene selv. Samtidig kan du også føle dig tryg på badeværelset, fordi du ved, at dine ben ikke pludselig forsvinder under dig. I stedet kan du sidde trygt og godt på din egen badestol.

Vælg den rigtige badestol for dig

Badestole kan fås i flere forskellige modeller. Fremstillingen af de mange modeller skyldes, at ingen brugere eller badeværelser er ens. For at du kan få det bedste ud af denne smarte løsning, er stolen nødt til at passe så godt som muligt til dig og dit badeværelse. På den måde får du den allerbedste støtte og ro. Du kan blandt andet finde modeller:

  • Der er udformet som simple taburetter
  • Der har håndtag og ryg
  • Med tre ben
  • Der passer til dig, der har et badekar

Det kommer derfor helt an på, hvad der fungerer bedst i din situation. Det er for eksempel smart med en taburet eller en stol med tre ben, hvis du ikke har alverdens plads på dit badeværelse. På den måde fylder badestolen ikke det hele. Derudover vil du med en stol med ryg og håndtag finde god støtte, når du sidder ned, hvis du har behov for det.