annonce fra boligmagasinet

Arne Jacobsen ure – vægure og armbåndsure

Vægur

Du kan både i mediebilledet og i hverdagen se, at armbåndsur pryder mange danskeres håndled. Det gælder både de store og dekorative ure, men det gælder også de mere enkle og minimalistiske ure. Også i manges hjem kan du i dag finde en eller form for vægur. De hører nemlig ikke længere kun til i gamle kontorlokaler, men kan sagtens bruges i hjemmet til at udtrykke din personlige stil og smag – præcis ligesom et armbåndsur.

Få et tidløst armbåndsur

Du kan finde et klassisk og tidløst design i både armbåndsure og vægure i Arne Jacobsen ikoniske modeller. Hvis du derfor gerne vil have et klassisk og stilrent armbåndsur, der er funktionelt, men samtidig super elegant, bør du overveje at investere i et Arne Jacobsen ur. Her kan få flere forskellige modeller, der alle først blev designet til danske bygninger, men siden er blevet til smukke armbåndsure. Du kan få:

  • City Hall
  • Bankers
  • Station
  • Roman

Kendetegnet for alle Arne Jacobsen ure er det tidløse design og det nærmest minimalistiske udtryk. Dog har du også mulighed for at sætte dit eget præg på urene, idet de flotte ure kan fås i forskellige skiver, farver og med forskellige rem. Du kan blandt andet finde urene med en læderrem af kalveskind eller mesh lænke.

Pynt dit hjem med et vægur

Ud over flotte og elegante Arne Jacobsen ure til håndleddet, kan du også finde Arne Jacobsen vægure. Med et vægur kan du ikke kun se, hvad klokken hele tiden er, men du kan også udtrykke din personlige stil igennem denne lille del af boligindretning. Vægure af Arne Jacobsen er et elegant og simpelt design til din bolig og skabt på baggrund af det ikoniske ur Bankers til Danmarks Nationalbank, hvor den stadig hænger. Med et Arne Jacobsen vægur får du derfor et ikonisk ur med et specielt design.

Fuldend din stil med Arne Jacobsen ure

Arne Jacobsen ure er både klassiske, tidløse og dermed også moderne. Det gælder, uanset om du vælge væguret eller armbåndsuret. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt uret pludselig ikke passer til din stil.